VDGP

Op het eerste gezicht is de iPhone 7 misschien niet de meest flitsende uit de iPhone familie. Maar vergis je niet, het is het beste model dat nog op de markt verkrijgbaar is in de kleur rose gold. Een zeer populaire afwerking, die, door haar gelimiteerde uitgave, enorm gewild is geworden. Sinds de iPhone 8 is deze kleur vervangen door simpel goud.

Is deze kleur genoeg reden om een iPhone 7 te kopen, ook nu nog? Het antwoord hierop is volmondig ja. En hier is waarom:

De buitenkant telt
De iPhone 7 heeft niet langer antenne banden die de achterkant van phone overspannen. Naast de populaire rose gold, is de iPhone 7 ook verkrijgbaar in zilver, goud, mat zwart en jet zwart. De laatste heeft een hoogglanzende afwerking gekregen, in tegenstelling tot de matte afwerking van de overige kleuren.

Met name als het gaat om het ontwerp, is de behuizing van de iPhone 7 ontworpen om stof- en waterbestendig (IP67) te zijn. Zodoende is deze Apple smartphone bestand tegen spatten, regen en korte onderdompeling in water. Apple’s garantie dekt echter geen waterschade, dus het is toch verstandig om voorzichtig te zijn.

Er is geen traditionele home knop op de iPhone 7, omdat deze is vervangen door een solid state drukgevoelige gebied wat geïntegreerd is in het beeldscherm.  Dankzij de nieuwste technologieën begrijpt dit deel van het beeldscherm de nuances van een drukkende vinger. Het scherm is super helder en ondersteunt een breed kleurengamma voor rijkere, levensechte kleuren.

Onder de motorkap telt ook
Van binnen is de iPhone 7 uitgerust met een A10 Fusion-processor, die 40 procent sneller is dan de processor in de iPhone 6S. Het beschikt over twee krachtige cores voor systeem intensieve taken, en voor de kleinere taken over twee zeer efficiënte cores die op 20 procent van de stroom werken. Dankzij deze processorverbeteringen heeft deze iPhone een uitstkende batterijlevensduur.

Er is geen hoofdtelefoonaansluiting in de iPhone 7. Het is dus de bedoeling dat je oordopjes met Bluetooth verbinding gebruikt. Mocht je een draadloze verbinding niet fijn vinden, dan kan je ook een koptelefoon met Lightning-connector gebruiken.  Stereoluidsprekers aan de boven- en onderkant van de iPhone 7 zorgen voor een hoogkwalitatief stereo geluid.

De iPhone 7 beschikt over een 28 mm 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een brede f/1.8 lens met 6 elementen. Samen met de brede kleurenopname resulteert dit in heldere, scherpe, en gedetailleerde foto’s. Dankzij de vier LEDS flits technologie lukt het uitstekend scherpe foto´s te nemen bij weinig licht.

De iPhone 7 Rose Gold is van deze tijd
Als je deze vooruitstrevende specificaties vergelijkt met de huidige smartphone´s en de nieuwste Apple´s, dan zie je snel dat deze iPhone 7 er best nog mag zijn. Straal jij graag iets exclusiefs uit, en past de kleur Rose Gold bij jou? Geef je ook niet graag veel geld uit aan je phone? Als jij ja zegt op deze drie vragen, dan is de iPhone 7 Rose Gold de beste keuze voor jou.

13 Responses

  1. Pingback: locksmith Mahopac
  2. Pingback: bio ethanol burner
  3. Pingback: look at more info
  4. Pingback: superkaya88
  5. Pingback: quik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *