VDGP

In Den Haag zijn er verschillende unieke kantoren. Zowel in de locatie als met de ruimte zijn er veel mogelijkheden. Om een nieuw kantoor te vinden moet wel rekening gehouden worden met de verhuizing. Soms zit een kantoorpand hoog en is bevindt zich in het oude kantoor veel meubilair wat verplaats moet worden. In dat geval is het handig als je een verhuisbedrijf in Den Haag kan inschakelen voor de verhuizing van het meubilair.

Op de Zuidas

Als het om kantoren in Den Haag gaat is de Zuidas een bekend terrein, of misschien wel het bekendst. De grootste kantoren van vele internationale merken bevinden zich hier of willen zich hier gaan bevestigen. Veel goedgeklede zakenlieden zijn er te vinden, en het zorgt voor de bloei met andere zakenmensen. Bijvoorbeeld fastfoodzaken en luxe restaurants die zich in de buurt van de bedrijven vestigen. De doelgroep op de Zuidas is namelijk makkelijk gedefinieerd.

En Amsterdam-noord?

Ook heb je kantoren in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Noord is een steeds meer upcoming en bloeiende deel van Amsterdam. De noord-zuidlijn is af en daardoor is het deel makkelijker te bereiken dan dat het voorheen was.
De kantoren bevinden zich hier meer aan de buitenrand van Amsterdam-noord. Dieper in Noord zijn vooral wijken en winkelcentrums te vinden. Naast de noord-zuidlijn is het ook makkelijk te bereiken met de trein, de bus (voor in de omgeving) en natuurlijk met de pond.

Bijlmer arena

In de omgeving van Bijlmer arena bevinden zich steeds meer bedrijven en kantoren. Het voordeel is dat dit in de buurt is bij de Zuidas en dichterbij het centrum van Amsterdam. De locatie is tevens goed te bereiken via de trein of met de metro. De strategische locatie zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is voor bedrijven om zich hier te vestigen. Ook bevinden zich een aantal andere grootte bedrijven en accommodaties, zoals het Johan Cruijff Arena waar veel bezoekers op afkomen en daardoor ook weer veel winkels en fastfoodketens.

8 Responses

  1. Pingback: pod ks lumina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *