Verschillende manieren om je woning te verkopen

Woning verkopen

Ben je inmiddels al op zoek naar een nieuwe woning of heb je deze al gevonden en wil je jouw oude woning daarom ook zo snel mogelijk verkopen. Hier zijn dan verschillende manieren voor om dit te verzorgen. We bespreken er een aantal in dit artikel.

Verkopen aan een vastgoedhandelaar

De snelste en minst stressvolle manier is om je huis te verkopen aan vastgoedhandelaar Bagro. De verkoop van je woning kan dan in principe al binnen een week worden afgerond. Hiervoor hoef je alleen contact op te nemen met de vastgoedhandelaar voor een afspraak. De woning wordt vervolgens bekeken en binnen 24 uur kun je bod verwachten. Heb je bijvoorbeeld al een woning verkocht en wil je snel je huidige huis verkopen? Dan is het verkopen aan de vastgoedhandelaar dus een prima optie.

De lokale makelaar inschakelen

De keuze die nog steeds het vaakst wordt gemaakt is het inschakelen van een lokale makelaar. Heb je geen zin om je ├╝berhaupt met de verkoop van je woning te bemoeien dan is dit een prima optie. De makelaar kan namelijk het gehele verkoopproces van A to Z van je overnemen. Daarbij kun je ook vertrouwen op zijn expertise en kennis van de woningmarkt waar jouw woning zich bevindt.

De verkoop van je woning zelf verzorgen

Vind je het inschakelen van een makelaar gewoon simpel teveel geld? Dat kan natuurlijk ook. Vooral in de wat kleinere dorpen is het gemakkelijk om je woning zelf te verkopen. Een simpel bord en een Facebook post kan vaak al voldoende zijn om je omgeving op de hoogte te stellen van de beschikbaarheid van je woning. Dan is vaak promotie op een website als Funda nog niet eens nodig en krijg je al snel bezichtigingen. In de stad is het wel aan te raden om een budget hiervoor beschikbaar te maken. Bij het zelf verzorgen van de verkoop moet je natuurlijk wel bedenken dat je de bezichtiging en onderhandeling over de definitieve verkoopprijs zelf moet verzorgen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.