Vastgoed in Veenendaal via Zoonen

Vastgoed in Veenendaal Van Zoonen Vastgoed is een vastgoedbedrijf dat is opgericht in 2006. Het is uitgegroeid tot commercieel vastgoed marktleider in de regio Veenendaal. Het team van het vastgoed bedrijf bestaat uit 6 medewerkers die met veel ervaring de kwaliteit bieden voor iedere klant op het gebied van commercieel vastgoed. Door de ervaring heeft Van Zoonen specialistische kennis op het gebied van bedrijfsmatige vastgoed, dit bestaat uit:

  • Aan-/verhuur, aan-/verkoop van bedrijfs-/kantoorruimten, winkels en industriegrond.
  • Taxatie.
  • Vastgoedbeleggingen.
  • Consultancy en advisering bij (her)ontwikkelingsprojecten.
  • Vastgoedbeheer.

Commerciële vastgoedmarkt

De markt waarin Van Zoonen zich bevindt, de commerciële vastgoedmarkt, is een lastige markt omdat er op dit gebied veel in beweging is. De commerciële vastgoedwereld is er een dit altijd weer veranderd door het vele aanbod wat je kan krijgen. Door invloeden van buitenaf is de markt ook zeer schommelend. Zo kan een crisis de bedrijven raken wat weer kan lijden door veel leegstaande bedrijfspanden, in tegenstelling tot een goede economie waar je bijna te kort aan bedrijfspanden hebt. Het is daarom voor Van Zoonen belangrijk om klantgericht te werken, omdat zij, de klant, nog verder van het wereldje afstaan. Van Zoonen wilt de klant zo goed mogelijk informeren betreft de opties die er beschikbaar zijn op de markt. Het gaat tenslotte om dat iemand zich goed voelt bij een pand en waarbij dit financieel ook mogelijk is.

Zoonen voor vastgoed in Veenendaal

Zoonen Vastgoed is een zeer betrouwbare makelaar op het gebied van vastgoed in de regio Veenendaal. Het gebied is te herleiden onder Vallei/Veluwe. Ook zijn er op landelijke basis projecten waar Van Zoonen in betrokken is. denk hierbij bijvoorbeeld aan aankopen en verkopen van beleggingsprojecten of het taxeren van onroerend goed.

Het relatienetwerk van Van Zoonen bestaat uit een groot groep mensen die zich bezighouden met onder meer commercieel vastgoed. Hiermee wordt er voortdurend gesproken met onder meer gemeentes, aannemers, notarissen, financiële instellingen, projectontwikkelaars, makelaars, beleggers en vastgoedmaatschappijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vastgoed in Veenendaal? Kijk dan op www.zoonenvastgoed.nl voor alle informatie en contact gegevens. Of ga een keer langs de winkel om met een medewerker te spreken bij vragen waar je nog geen antwoord op hebt gekregen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.