Als kers op de taart een goede verbouwing

Na vijf jaar als zelfstandig ondernemer, heb ik samen met mijn vrouw besloten het huis te verbouwen. Mijn onderneming liep goed en we hadden al een flinke tijd gespaard. Dus kregen we de mogelijkheid om het huis te verbouwen. We wilden eerst verhuizen, maar gezien de huidige huizenmarkt, leek verbouwen ons een beter idee. Dat was behoorlijk grondig. De badkamer, de keuken en woonkamer: ze moesten er allemaal aan geloven.

De verbouwing

Gelukkig werden goed geholpen met onze verbouwing, want een verbouwing doet wel wat met je. Je moet aan zoveel dingen denken en het gaat natuurlijk precies zoals je wilt. Het duurt soms langer en de kosten kunnen hoger zijn, dan gepland. Daar moet je allemaal maar tegen kunnen. Het begon met de verbouwing zelf. Je hebt allebei je eigen smaken, dus daarvoor moesten we onderhandelen aan de keukentafel. Dat klinkt zorgelijker dan het daadwerkelijk was. Je hebt meer overeenkomsten, dan verschillen als stel.

Super mooie meubelen

Toen wij alles besloten hadden, begon te verbouwing. Wij begonnen met de badkamer en pakten daarna de keuken op. Dat was ontzettende opluchting toen deze achter rug waren. De woonkamer bleef nog over, maar daar dat minder ingrijpend. Een nieuwe vloer, een nieuw kleurtje op de muur en nieuwe meubels. Echt gave meubels van K├Âtter Living. De bank stond zo mooi in de woonkamer!

Het is maatwerk

Het is best heerlijk nu ik terugdenk. Vijf jaar geleden begonnen met een nieuwe onderneming en nu het huis verbouwd. Dat brengt energie en rust. Vijf geleden was ook een behoorlijke uitdaging. Het beginnen van een onderneming was een roetsjbaan. Ik moest aan zoveel dingen denken. Gelukkig ben ik ook daar goed geholpen. Bijvoorbeeld het gesprek met Maatwerk Jurist. Welke voor mij algemene voorwaarden opstelde. Ik dacht dat ik deze simpelweg van het internet kon plukken en dat dat genoeg was: absoluut niet! Ze legden mij uit dat het een kwestie van maatwerk is. Dat werd ook voor mij gedaan en daar was ik echt mee geholpen.

Ik ben energiek en gemotiveerd na een innerverende tijd. Het is achter de rug en samen met mijn vrouw kan ik een heerlijke toekomst tegemoet gaan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.