Een aantal leuke toevoegingen aan de inrichting van je huis

Je huis, hier kan je je even terugtrekken van de drukke buitenwereld. Het is je safe-pace en je komt er tot rust. Dan is het toch prettig als je een leuke inrichting hebt met leuke spulletjes waar JIJ blij van wordt. Een woning kan je natuurlijk laten inrichten door een exprert, maar niks is leuker dan zelf je huis inrichten en dag in dag uit in te genieten van het resultaat. Om je even op weg te helpen bij de inrichting van jouw huis, heb ik hier een aantal leuke toevoegingen en tips om jouw woonkamer perfect te maken!

Zitplekken

Genoeg zitplekken zijn natuurlijk belangrijk in de woonkamer. Al je vrienden moeten op bezoek kunnen komen en lekker kunnen ploffen op de bank. Een hoekbank is altijd een leuke optie, hiermee kan je de woonkamer afbakenen en een heerlijke lig-plek creëren. Natuurlijk is het ook fijn als jij een vaste zitplek hebt. Denk bijvoorbeeld aan een poef of een mooi fauteuil in de woonkamer. Hier kan jij heerlijk op je gemak een boek lezen, filmpjes kijken op de Ipad of in slaap dommelen na een drukke dag op werk. Een fauteuil is dan ideaal!

Eethoek

In huis wordt de hele dag door gegeten. Een gezellige eethoek is dus van groot belang. Probeer de keuken en de eethoek te verbinden met elkaar waar kan. Zo kan je met de hele familie en al je vrienden een onvergetelijke avond beleven met heerlijk eten, zonder dat de gesprekken worden onderbroken om bij het vlees te kijken. Niks is zo vervelend als dat.

Een leuke eettafel is ook erg belangrijk bij een leuke inrichting. er zijn talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste, rechthoekige, houten tafel. Heb je minder ruimte kies dan bijvoorbeeld voor een ronde of ovale tafel. Een eettafel uitzoeken is erg lastig. Welke grootte neem ik en wat wil ik uitstralen. Het is daarom slim om voor dit stuk meubilair een adviseur in te schakelen. Je geeft bij hem/haar aan waar je naar op zoek bent, laat de beschikbare ruimte zien en hij zoekt een aantal praktische maar gezellige opties voor je uit!

Aankleding

Zodra al het grote meubilair in huis staat is het belangrijk om het huis verder aan te kleden. Dit kun je doen door schilderijen of foto’s op te hangen aan de muur, maar ook door kleden aan te schaffen. Na deze aanschaffingen zal je woning er een stuk gezelliger uitzien. Een bijkomstig voordeel van het ophangen van schilderijen of het plaatsen van kleden is dat het geluid een stuk beter gedempt wordt!

Planten in een kamer zorgen natuurlijk ook voor sfeer. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je kan dus jouw creativiteit de vrije loop laten gaan en jezelf helemaal uitleven. Probeer ook bij de bank een bijzettafeltje te plaatsen en voor de finishing touch wat gezellige kussens op de bank neer te leggen. Dit ligt lekker comfy en ziet er ook nog eens een stuk gezelliger uit!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.