Dit doet een makelaar Sliedrecht

Ben je op zoek naar een makelaar Sliedrecht maar weet je nog niet wat deze makelaar allemaal voor jou kan gaan doen? Dan is het goed om hier eerst naar te gaan kijken. Een makelaar kan namelijk meer dan je in eerste instantie gedacht hebt. Je kunt hem namelijk inschakelen voor zowel de aankoop als de verkoop van een woning. Daarnaast zijn er veel verschillende makelaars te vinden. Een van de makelaars die je dan in kunt schakelen is Hofstede Makelaardij. Onderstaande informatie geeft jou inzicht in welke werkzaamheden er allemaal uitgevoerd kunnen worden door de makelaar.

Een makelaar in Sliedrecht zoekt voor jou woningen

Een makelaar in Sliedrecht kan jou helpen bij zowel de aankoop als de verkoop van een huis. Bij de aankoop zal de makelaar voornamelijk met jou op zoek gaan naar een woning die bij jouw wensen aansluit. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven in welke regio je een woning zoekt, hoe groot het huis moet zijn en welke andere specificaties voor moeten komen. Ook wordt uitsluitend gezocht aan de hand van jouw budget. Je kunt hierdoor niet te veel geld uit gaan geven, waardoor er ook geld overblijft voor de verbouwing.

De doelgroep bereiken met een goede advertentie

Bij de verkoop van een woning zal de makelaar in Sliedrecht zorgen dat er vooral gekeken wordt naar jouw woning op een goede manier op de markt te brengen. Dit is immers belangrijk om de beste doelgroep te bereiken. Hierdoor wordt jouw woning veel sneller verkocht. Daarbij horen een goede advertentietekst en mooie foto’s. Ook moet de vraagprijs vastgesteld worden voor jouw woning. Dit kan niet veel hoger dan de taxatiewaarde zijn en tegelijkertijd wil je er toch voldoende aan verdienen. Door hier een goede afweging in te maken zullen de kopers direct naar jouw woning getrokken worden. 

De documenten die bij de koop horen

Een makelaar in Sliedrecht bekijkt ook welke documenten er allemaal opgesteld moeten worden. Hier heb je vaak geen verstand van. De documenten moeten het koopcontract samenstellen, waarbij ook een bouwtechnisch rapport komt kijken en de voorwaarden die bij de verkoop horen. Deze documenten zijn op een dusdanige manier opgesteld dat ze geldig zijn voor bij de notaris. Je hebt hier zelf dus ook geen omkijken meer naar en kunt alleen nog maar genieten van de aankoop of verkoop van de woning. De verhuizing wordt hierdoor steeds eenvoudiger gemaakt.

Je hoeft nergens aan te denken

De makelaar in Sliedrecht neemt dus als het ware alle taken op zich. Samen met de makelaar kun je ervoor zorgen dat alle bezichtigingen op de juiste manier worden uitgevoerd, er niets over het hoofd wordt gezien en je met jouw koopcontract naar de notaris kunt gaan. Uiteindelijk heb je alles bij de hand en hoef je zelf bijna nergens meer op te letten. Uiteraard moet er wel nog een verhuizing plaatsvinden, maar daarna is er alleen nog maar rust te vinden. De mogelijkheden liggen voor het oprapen met het inschakelen van een goede makelaar. Neem daarom eens een kijkje op de website van Hofstede Makelaardij!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.