Kunst is overal

Kunst is een creatie, dit is een bewuste creatie van iemand. Iedereen kan dus kunst maken, maar sommige mensen zijn er beter in, maar dat is met veel dingen zo, want met voetbal heb je bijvoorbeeld ook verschillen en dat is ook niet gek, want sommige mensen hebben meer talent op dit gebied en dat geldt ook bij kunst, want sommige mensen zijn op dit gebied creatiever. Bij voetbal heb je namelijk veel verschillen, want je hebt ook veel verschillende competities. Je kunt professioneel voetbal spelen, maar dan zijn er vaak nog steeds veel grotere clubs, want op het hoogste niveau spelen is iets wat niet vaak voorkomt, want er is maar een klein deel van de wereldbevolking die hierin speelt. Hierdoor zijn de salarissen ook zo hoog, want het is bijzonder. Niet iedereen kan het dus het wordt speciaal en hierdoor krijgen voetbalspelers ook zo veel betaald. Er zit hier dan nog steeds redelijk wat verschil in. Want bij veel clubs verschillen de salarissen enorm en dat is ook niet zo gek, want sommige spelers hebben gewoon meer talent en zijn dus ook beter en krijgen hierdoor meer betaald. Dit is ook zo met kunst, want als jouw mooier of beter is wordt het ook vaker verkocht. In principe kan iedereen kunst maken, want iedereen kan bijvoorbeeld een tekening maken en een tekening is ook kunst. Tekenen valt onder tekenkunst.

Een film of video wordt ook als kunst gezien, dus dit betekent dat veel maar dan ook echt veel mensen kunst maken, want heel YouTube staat vol met video’s. Het is ook wel logisch dat dit kunst is want het is een bewuste creatie van iemand. Er zijn dus veel kunstenaars verspreid over de wereld, want ook muziek en zang wordt als kunst gezien en er zijn veel soorten muziek en nog veel meer artiesten. Video’s zijn veel voorkomend, want er staan genoeg video’s op YouTube, dus op YouTube heb je veel kunstenaars. Op YouTube heb je ook weer verschil, want sommige video’s worden vaker bekeken dan andere video’s en dat is ook logisch, want sommige video’s trekken meer mensen aan. Op YouTube heb je dus ook beroemde kunstenaars, dit zijn namelijk de Youtubers met veel abonnees. Hoe meer abonnees je hebt hoe relevanter je bent, daarnaast heb je ook meer bereik, hierdoor ben je interessant voor bedrijven, want die willen dan dat jij reclame maakt, dit is dan ook interessant voor de Youtubers, want die kunnen hiermee verdienen en dat vinden mensen nooit erg.

Woning kunst

In je woning kun je natuurlijk ook kunst tegenkomen. Sommige mensen hebben tekeningen of een schilderij, maar architectuur is iets wat in elke woning voorkomt, want architectuur is bijvoorbeeld ook een meubel en dat heeft iedereen wel in zijn of haar woning. Ook objecten zijn kunst en objecten kom je ook zeker in een woning tegen.  De meubels zijn dus ook kunst en kom je in iedere woning tegen, want iedereen heeft meubels nodig, want zonder meubels wordt het lastig om ergens te wonen. Een rembrandt zelfportret is ook iets wat je in je huis op kunt hangen en het valt ook onder kunst. Wil je meer over een rembrandt zelfportret lezen, dan kun je naar mijnnieuweschilderij.nl.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.