Over ons

Ondernemend adviesbureau

Als innovatiearchitecten zijn we ontwerper van creatieve oplossingen en de motor achter de veranderingen die hiervoor gelijktijdig bij verschillende partijen nodig zijn. Onze adviseurs begeleiden commerciële en non-profit organisaties op inspirerende en heldere wijze bij maatschappelijke en complexe vraagstukken. Onze opdrachtgevers zijn bestuursleden of hoger (staf)management.

Benut nu je kansen om je idealen en ambities te volgen. Werken bij van de Gein Partners betekent dat je visie, lef, creativiteit én planmatig werken kunt combineren. Dat je mensen in beweging weet te brengen. Dat je altijd net verder kijkt dan anderen. En dat je innovatieve oplossingen bedenkt die verrassend én haalbaar zijn

Ons team

We zijn een bureau van vrije denkers en excelleren vooral bij vraagstukken die originele ideeën en maatwerk vragen. We vernieuwen vanuit de vraagzijde en koersen op verrassende resultaten. We zijn pas tevreden als er een oplossing ligt die werkt. Nu, morgen, maar ook op de lange termijn.

Naast de vaste medewerkers beschikt van de Gein Partners ook over een select netwerk van zelfstandige adviseurs. Deze associates worden ingezet als hun competenties beter dan de onze aansluiten bij de behoefte van een opdrachtgever, of als de eigen adviescapaciteit van van de Gein Partners tijdelijk ontoereikend is.

Werken bij VDGP

Wij helpen onze klanten met Innoveren en Waarmaken en groeien op dit moment sterk. Dat doen we in markten als zorg & welzijn, wonen & huisvesting, veiligheid & preventie en kennis & leren.
Wellicht kunnen wij elkaar helpen met groeien. Jij naar een nog betere versie van jezelf als senior adviseur, wij samen naar “het innovatie bureau van Nederland”.

Ben je …

  • ervoor in om creatieve oplossingen te bedenken en te realiseren,
  • om grote dingen te doen met stimulerende collega’s,
  • op je best in een middelgrote adviesorganisatie waar je ruimte krijgt,
  • aantoonbaar ondernemend en in bezit van een stevige bedrijfskundige basis

dan nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.