Wonen en huisvesting

Wonen en huisvesting

De uitdaging van alle woonwijken is bijna hetzelfde, namelijk: hoe kan gelijktijdig de sociale cohesie en de economische veerkracht van een wijk worden versterkt. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om probleemwijken, krachtwijken of juist prachtwijken. Als we dan naar de toekomst kijken komt de volgende vraag op: hoe kunnen we deze problemen voorkomen door wijken meer integraal en gebiedsgericht te ontwikkelen. Huisvesting en wonen staan vaak hoog op de agenda’s van verschillende Nederlandse bestuurders, zoals de gemeenten, woningcorporaties of ontwikkelaars. Daarnaast zijn er ook op gebouwniveau verschillende uitdagingen aan te gaan. Voorbeelden hiervan zijn digitaal gebouwenbeheer of brandveiligheid. In alle gevallen is van de Geijn Partners een inspiratievolle meedenker en zorgt voor out-of-the-box oplossingen.

vastgoed beheer

Ook is van de Geijn Partners gespecialiseerd in vastgoed beheer. Bij vastgoed beheer spelen verschillende aspecten een belangrijke rol. Wij helpen u graag om deze aspecten van invulling te voorzien. De bestuurder met de portefeuille vastgoed is bestuurlijk verantwoordelijk voor het vastgoed van de organisatie. Financiële verantwoordelijkheid is de meest voor de hand liggende. Daarnaast is ook brandveiligheid, onderhoud en het voldoen aan de wet en regelgeving erg belangrijk. Wij helpen u bij vragen als, hoe de bestuurder deze verantwoordelijkheid kan waarmaken. Integraal vastgoedbeheer is de laatste jaren een steeds belangrijkere term aan het worden. Naast dat verschillende experts dit aangeven, is het ook te zien dat verschillende hogescholen dit oppakken. Zo zijn er tegenwoordig opleidingen voor integraal adviseur vastgoed. Van de Geijn Partners kunt u helpen bij het uitleggen van het begrip integraal vastgoed en ook wat het oplevert.
Digitaal gebouwenbeheer wordt ook steeds belangrijker met de opkomende technologie. Het door blijven ontwikkelen hiervan is belangrijk om niet achter te lopen met de bedrijfsvoering. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen die te maken hebben met digitaal gebouwenbeheer en zodoende kunnen wij u helpen met het realiseren hiervan.