De waterontharder: Een must voor elk bedrijf

De waterontharder is de laatste jaren aan een opmars bezig. De apparaten worden goedkoper, efficiënter en zien er steeds mooier uit. Er zijn dus ook steeds meer (horeca) bedrijven en consumenten die een waterontharder kopen. Toch blijft het aanschaffen van een waterontharder toch wel een redelijke investering. De voordelen wegen zeker op tegen de nadelen. Hoe dit zit? Je leest hier alle feiten, voordelen en fabels.

Ik heb geen waterontharder nodig
Vooral bij een horecaonderneming is niks vervelender dan kalk. Kalk zorgt voor een doffe uitslag en witte kringen op glazen. Hierdoor lijken glazen, nadat ze uit de vaatwasser komen, vaak nog vies terwijl ze dit niet zijn. Nadat een waterontharder is geïnstalleerd ben je in één keer van alle problemen af. Je hoeft nu niet meer telkens de glazen te poetsen en bent ook van al die vervelende kalkvlekken op de bar af.

Beter voor het leidingwerk

Niks is vervelender dan het ontkalken van al je leidingwerk en spoelapparatuur. Soms ben je zelfs te laat en is de apparatuur al gesneuveld. Het sneuvelen van apparatuur gebeurd nooit op een rustige dag maar altijd in het hoogseizoen. Als ondernemer wil je jezelf deze stress en ellende besparen door ervoor te zorgen dat je deze werkzaamheden nooit meer hoeft uit te voeren. Met een waterontharder voorkom je namelijk dat je apparatuur en leidingen dichtslibben van de kalk. Het advies is om voordat je de waterontkalker plaatst alles nog een keer goed te reinigen.

Beter voor het milieu

Met een waterontharder gebruik je een stuk minder schoonmaakmiddelen, er wordt dus gezegd dat een waterontharder goed is voor het milieu. Als ondernemer kun je hier in de marketing mooi op inspelen. Dit kun je potentiele klanten laten weten door reclame uitingen te doen als “Wij zijn milieubewust bezig” en “Wij denken aan het milieu”.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.