Kiezen voor VDGP

Van de Gein Partners is een onafhankelijk, middelgroot adviesbureau met ruim twintig adviseurs. Deze adviseurs hebben allemaal hun eigen specialisatie(s), waardoor er altijd wel een specialist is voor uw organisatie en specifieke vraagstuk. We helpen commerciële en non-profit organisaties dagelijks met het ontwikkelen én met het waarmaken van strategische innovaties. Dit doen wij door nieuwe invalshoeken te zoeken en onverwachte verbindingen met andere kennisgebieden tot stand te brengen. Wanneer nodig kunnen onze adviseurs ook de kar trekken binnen het project. Zij zijn namelijk niet alleen inhoudelijk expert, maar ook gedreven interim-managers, projectmanagers of programmamanagers met een oog voor concrete resultaten.

Vrijblijvend intake gesprek

Een traject met van de Geijn Partners begint in alle gevallen met een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt het probleem duidelijk gemaakt en de huidige situatie in kaart gebracht. Valt het besluit tot een vervolgtraject, dan beschikken we over een aantal in eigen huis ontwikkelde instrumenten om snel en effectief tot een heldere analyse te komen en zo mogelijk al een eerste oplossingsrichting te formuleren. Desgewenst kan dan in een volgende fase het gewenste strategisch scenario verder worden uitgewerkt, waarbij de concrete ontwikkeling van producten en/of diensten doorgaans een belangrijke rol speelt.

In onze aanpak staan efficiëntie en effectiviteit centraal. We zijn niet uit op langdurige ontwikkeltrajecten zonder duidelijke visie, doelstellingen en planning. De van de Geijn aanpak rust op drie pijlers:

  • Creatieve oplossingen;
  • Gestructureerde, analytisch doordachte oplossingen;
  • Organisatorisch haalbare oplossingen.

In onze projecten gaan we aan de slag met een creatieve en innovatieve aanpak, die resulteert in innovatieve concepten. Methodisch innoveren wordt hier als instrument gebruikt. Daarnaast hebben onze oplossingen altijd een structureel aspect in zich. Wij gebruiken logistiek, bedrijfsarchitectuur en informatieplanning om een solide basis te leggen. Ook is het van groot belang bij onze oplossingen dat ze organisatorisch realiseerbaar en implementeerbaar zijn. Kennis en ervaring in verandermanagement wordt hier gebruikt.