5 tips voor een kunstwerk aan de muur

Heb jij ook zo een hekel aan een kale muur? Dan ben je gelukkig niet de enige, want er zijn genoeg mensen die zich afvragen hoe zij die leegte kunnen opvullen. Je wilt een echte blikvanger, waar jij nog jaren met plezier naar toe kunt kijken. Om dit te kunnen realiseren is het van belang om te weten wat je huidige interieurstijl is, wat in je huis past en op welke wijze het geplaatst kan worden, zodat je het gewenste resultaat kunt behalen. In deze blog geven we je 5 tips voor een betaalbaar kunstwerk aan de muur

Tip 1: Schilderij

Een schilderij is waarschijnlijk een de bekendste kunstwerken. Schilderijen staan vaak bekend om hun hoge prijzen. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. De afgelopen jaren worden er steeds betaalbare schilderijen gemaakt. Deze kunstwerken zijn handgeschilderd met olieverf op hoogwaardige linnen canvas doeken.

Tip 2: Foto op canvas

Als je op zoek bent naar een kunstwerk aan de muur is een foto op canvas een ideale oplossing. Er zijn onwijs veel varianten beschikbaar en kan je zelfs je eigen foto’s printen. Tegenwoordig vind je een foto op canvas terug in bijna elk huishouden. Soms in de vorm een schildering, maar ook foto’s van familie en/of belangrijke momenten. Voldoende mogelijkheden dus!

Tip 3: Poster of muurstickers

Wil je je hele muur bedekken? Dan is een XXL poster een leuk alternatief voor een schilderij of foto op canvas. Ook hier is keuze uit voldoende mogelijkheden: van bekende prints tot maatwerk. Ideaal als jij je woonkamer of slaapkamer wilt omtoveren tot je favoriete stad of plek.

Of houd je persoonlijk meer van een leuke tekst? Overweeg dan om muurstickers te halen. Er zijn enorm veel teksten beschikbaar om je woon- of slaapkamer op te vrolijken. Kan je geen leuke teksten vinden? Dan heb je de mogelijkheid om zelf je teksten te bedenken. 

Tip 4: Kunstwerk huren

Mocht je snel zijn uitgekeken op een foto, schilderij of poster, kan je ervoor kiezen om kunst te huren. De huurprijs wordt bepaald door de waarde van het kunstwerk. Het belangrijkste voordeel is dat je kunst kunt huren voor een gewenste periode. Is je huis toe aan een nieuwe look? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over dure kunstwerken: je kunt dan kiezen voor een kunstwerk dat wel binnen je nieuwe huisstijl past.

Tip 5: Iris fotografie

Middels iris fotografie wordt een foto gemaakt van de iris gemaakt. Een foto van de iris, ook wel regenboogvlies genoemd, is een waardevol en persoonlijk kunstwerk om je huis op te vrolijken.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.