Mooie woningen

Soms kom ik wel eens in huizen; de tuin de muren de vloer en de inrichting mooi, maar dan lijkt het plafond vergeten. Laat je dat niet overkomen. Juist met het plafond is een huis zo mooi af te maken. Daarbij is een plafond netjes afwerken ook functioneel.

Mogelijkheden plafond

In deze korte blog heb ik te weinig ruimte om alle mogelijkheden op te schrijven. Ik richt me daarom op zo’n verlaagd plafond met plafondplaten. Deze geven veel voordelen. Zo zijn leidingen en kabels mooi weg te werken. Ook geeft het mogelijkheden met inbouw spotjes in het plafond. Ikzelf vind een koof mooi, een plafond wat niet overal verlaagd is. Dit geeft nog meer mogelijkheden met de verlichting. In ieder geval is ieder plafond met plafondplaten snel en effici├źnt tot in de puntjes af te werken. Zelfs als een plafond er echt niet meer uitziet, bijvoorbeeld als gevolg van waterschade, dan is dat met plafondplaten onzichtbaar te herstellen. De montage van plafondplaten is eenvoudig en gaat snel.

Voordelen van plafondplaten

Naast de voordelen die ik al geschreven heb zoals het wegwerken van kabels en leidingen, hebben plafondplaten nog meer voordelen. Een plafond van plafondplaten heeft een isolerende werking en dit niet alleen met kou en warmte maar ook met geluid. Sowieso wordt de akoestiek in de ruimte vaak beter, maar geluiden van buitenaf komen minder of helemaal niet meer in de ruimte. Door dit totaal van; de mooie afwerking de sfeervolle verlichting de isolerende werking verbeterde akoestiek, verhoogt een plafond van plafondplaten het woongenot.

Werk het plafond af

Je huis volledig afmaken door het plafond af te werken is een goede investering. Omdat de montage snel gaat is het zo gerealiseerd en heb je tot jaren daarna voordeel. Warme lucht gaat naar boven, als het plafond goed geïsoleerd is, houdt je huis beter de warmte vast en dat drukt de energierekening. En dit bovenop het mooie en alle andere voordelen die ik al in deze blog geschreven heb. Stel dus niet langer uit, werk het plafond af met plafondplaten.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.