Verhuizen op een hoge verdieping? De verhuislift biedt uitkomst

Verhuizen van en/of naar een hoge verdieping is meestal erg stressvol. Dit komt, omdat de hoogte in verhuizen nog meer moeilijkheden met zich meebrengt. Gelukkig bestaan er tools om deze moeilijkheden uit de weg te gaan. Één van de meest bruikbare tools is de verhuislift. Maar waarom is een verhuislift zo’n geweldig apparaat? Hoe werkt een verhuislift? En hoeveel kost het huren van een verhuislift?

Wat is een verhuislift en hoe werkt hij?

Een verhuislift is een soort hoogwerker met een enorm platform waar spullen op geplaatst kunnen worden. Deze spullen kunnen door middel van de lift tot wel 32 meter de hoogte in worden gebracht. De verhuislift is vooral een uitkomst voor de wat grotere items. Zonder verhuislift moeten deze via de trap of lift worden verplaatst. Dit is vragen om moeilijkheden en schade. Met de verhuislift kunnen deze via het balkon worden verplaatst. De verhuislift wordt namelijk buiten het gebouw gepositioneerd. Hierdoor loop je een stuk minder risico op schade en moeilijkheden. Daarnaast werkt het een stuk efficiënter, omdat je enorm veel tijd bespaard. En tijd is erg belangrijk bij een verhuizing.

Wat zijn de kosten van een verhuislift?

De kosten van een verhuislift hangt af van een aantal verschillende factoren. Namelijk: Kun je zelf de verhuislift besturen of moet je iemand inhuren? Hoelang ga je de verhuislift gebruiken? Heb je een extra verhuizer nodig? Over het algemeen worden de kosten van een verhuislift berekend per uur. De kosten van het huren van een verhuislift mits je deze zelf kunt besturen is ongeveer 50 euro per uur. Als je iemand erbij wilt huren die de verhuislift bestuurt kom je uit op ongeveer 75 euro per uur. De dagprijs van het huren van een verhuislift is ongeveer 200 euro. Ga dus eerst goed na hoeveel tijd je de verhuislift nodig hebt.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.