Uw tuin een upgrade geven? Lees hier 3 trends!

In de zomer is de tuin de ideale plek om te ontspannen. Lekker een tijdschrift lezen terwijl je in de lounge set zit, of barbecueën met vrienden of familie op die zwoele zomeravond. Lees hier drie trends waarmee je jouw tuin een upgrade geeft, zodat je in de zomer heerlijk in jouw tuin kunt vertoeven.

1.     Creëer een fijne zithoek

Een investering in een goede lounge set is zeker de moeite waard. Het geeft je tuin een luxueuze uitstraling, is comfortabel en je kunt hierdoor veel mensen ontvangen. Wil je liever een ander soort hoek creëren, denk dan eens aan het ophangen van een hangmat. Let wel op de afstand tussen de bomen, of deze niet te groot en niet te klein is. Geen goede bomen in je tuin? Er zijn ook hangmatten op standaarden te koop!

2.     Een moestuin voor eigen gebruik

Heb je ruimte over in je tuin, denk eens aan het aanleggen van een moestuin. Het is een heerlijke ontspannen bezigheid en leuk om verschillende groenten, fruit en kruiden te verbouwen. Laat je adviseren bij het tuincentrum welke soorten in welk seizoen groeien, voorzie je tuin van extra voeding en leg je eigen moestuin aan, dan geniet jij binnenkort van een heerlijke zomerse salade met daarin je eigen verbouwde groenten.

3.     Creëer schaduw in je tuin door een harmonicadoek

Natuurlijk zijn we blij als de zon schijnt, maar onderschat ook de kracht van de schaduw niet. Een harmonicadoek is de ideale manier om schaduw te creëren in jouw mooiste tuin. Door middel van een pergola kun je jouw harmonica schaduwdoek eenvoudig bevestigen en verplaatsen, zodat je altijd op de gewenste plekken zon en schaduw hebt. Dit is de ideale oplossing om schaduw te creëren boven de tuintafel, het zwembad of de lounge set. Nog een bijkomend voordeel: het ziet er erg stijlvol uit.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.