De sunshower biedt tal van voordelen

Zonlicht doet een mens goed. Omdat we in ons land echter nogal eens verstoken blijven van zonlicht, doe je er verstandig aan voor de sunshower te kiezen. Tijdens het douchen en met behulp van UV-licht doet de sunshower zijn unieke werk. Groot voordeel van het gebruik van het apparaat is dat je zo het vitamine D op peil houdt. Daarnaast geeft het je gewoon een aangenaam gevoel.

Met de sunshower voel jij je al snel een stuk energieker

Schaf je een sunshower aan, dan merk je al snel dat jij je een stuk energieker voelt. Bovendien krijg je een gezondere kleur en ontspan je beter als je doucht en gebruik maakt van de sunshower. Heb je te kampen met pijn? Ook dan is het verstandig er gebruik van te maken. De bloedsomloop wordt ook nog eens gestimuleerd. Het apparaat is speciaal gemaakt om te gebruiken in vochtige ruimtes. Daarom kun je zowel gebruik maken van de ‘zonnedouche’ als tegelijk douchen.

Zo verdubbel je het aanwezige vitamine D in je lichaam

Belangrijk, door de sunshower te gebruiken verdubbel je de in het lichaam aanwezige vitamine D. Dit is de enige vitamine die het lichaam zelf aanmaakt. Deze vitamine is belangrijk. Zo is het belangrijk voor je immuunsysteem en zorgt het dat er genoeg calcium in je lichaam aanwezig is. Ook dat is belangrijk, want zo houd jij jouw botten sterk. Vitamine D werkt eveneens preventief tegen verschillende vormen van kanker. Over het nut van vitamine D hoeven we dus verder niets te zeggen. Dat is alom aangetoond en behoeft verder geen enkel betoog.

Je huid went aan zonlicht op de huid

Als je dagelijks gebruik maakt van de sunshower, dan went je huid langzaam maar zeker aan zonlicht op de huid. Dit gebeurt overigens op geheel natuurlijke en zeer verantwoorde wijze. Er wordt pigment aangemaakt en ook de lichamelijke klachten zullen gaandeweg verdwijnen als je er gebruik van maakt. Bovendien ben je beter bestand tegen zonlicht buiten als het zomer is en de ingebouwde timer waakt dat je nooit te lang gebruik maakt van het UV-licht.

Bloedvaten verwijden, schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd

De korte golf infraroodstraling maakt dat jij je meer relaxed voelt. Het warme licht dringt diep in je huid door. Je voelt snel een zeer aangename warmte en de bloedvaten verwijden al snel. Op die manier is het lichaam beter in staat om schadelijke stoffen af te voeren waarmee nog maar eens een voordeel van de sunshower genoemd is. Ook mensen die reuma en nekklachten hebben zweren er ondertussen bij. Genoeg redenen dus om ook voor het apparaat te kiezen. Het voegt echt iets toe en het is ideaal dat je het tegelijk kunt gebruiken met de douche. Zo kun je er een vast ritueel van maken om het apparaat te gebruiken en wordt het ook meer gebruikt. Door de ingebouwde timer die op tien minuten staat gebruik je de sunshower nooit te lang. En tegelijk kun je dan ook mooi de douchebeurt beëindigen. Bespaar je nog op water ook.

Bekijk het aanbod op Douchezaak.nl om te zien welke mogelijkheden er voor je zijn!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.